Fundite cu ciuperci si sos de smantana

de Bya Ralu in Farfalle, 9 Sep 2013 | 13711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fundite
  • 100 g kaizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de smantana
  • 50 ml vin alb
  • sare/ghimbir
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu ciuperci si sos de smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat cubulete si stingem cu vin alb.

Dupa cateva minute se adauga si ciuperciile scurse de zeama si taiate putin mai marunt.

Se lasa la foc mic,adaugam si condimentele si usturoiul taiat feliute subtiri.

Cand sunt gata se adauga smantana se amesteca bine si de da deoparte.

Pastele fierte se scurg si se adauga peste sosul format,se lasa cateva minute la foc mic.

Se servesc cu parmezan ras si frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.09.2013, 18:08

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:08

trebuie sa le incerc si eu.Multumesc celor care posteaza retete,sunt de foarte mare ajutor viitoarelor sotii

Bya Ralu 1

12.10.2013, 17:26

sa le incerci monika,sa imi spui daca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfale cu bacon