Fursecuri cu nuci

de Xandrinne in Dulciuri, 18 Aug 2013 | 3241 vizualizari

 

Le-am pregatit pentru proiectul Dianei, Sunday lunch.

 

INGREDIENTE

  • 200 g miez de nuca,
  • 200 g unt,
  • 100 g zahăr pudră,
  • 300 g făină,
  • 3 ouă,
  • 2 pachețele de zahăr vanilat,
  • 50 g ciocolată de menaj,
  • 1 praf de sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci:

Măcinăm 150 g nucă. Punem la fiert untul, zahărul și zaharul vanilat, la foc mic (eu folosesc o oală cu fund dublu) și amestecăm până compoziția devine omogenă. Când compoziția devine moale, oprim focul, adăugăm praful de sare și amestecăm rapid.

Adăugăm pe rând si ouăle, amestecăm, după care încorporăm făina și nuca măcinată. Amestecăm până obținem un aluat omogen.

Formăm fursecuri cu poșul, în tava neunsă. Punem pe fiecare fursec o bucățică de ciocolată și un miez de nucă.

Coacem (în partea de sus a cuptorului) timp de 15 minute, la 180-200 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Labute de ursuleti -fursecuri cu nuca