Fursecuri cu unt

de ionela2682 in Prajituri, 31 Oct 2012 | 11232 vizualizari

 

Cele mai fragede fursecuri mancate vreodata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana unt la temperatura camerei
  • 1/2 cana zahar granulat
  • 2 1/4 cana faina cernuta
  • 1 ou
  • zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt:

Intr-un castron se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul si putina sare pana devine pana devine pufos, 2-3 minute. Se adauga oul, esenta de vanilie si zaharul vanilat, se mixeaza pana este incorporat complet. Se trece mixerul la viteza mica si se incepe adaugarea fainii pana la omogenizarea aluatului.

Pe tava neunsa se spiteaza fursecurile. Se coc la 170 grade  10-15 minute pana ce marginile fursecurilor devin usor maronii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kourabiethes - fursecuri traditionale grecesti