Fursecuri pentru Mos Craciun

de blue65 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 3726 vizualizari

 

prajiturele de savurat oricand :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina Rama mit Butter
  • 120 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • un praf sare
  • 2 galbenusuri
  • 320g faina grau
  • 100g ciocolata
  • ornamente
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri pentru Mos Craciun:

- se amesteca Rama mit Butter cu sarea si zaharul

- se adauga esenta de vanilie, apoi galbenusurile; se omogenizeaza

- se pune faina in ploaie si se incorporeaza usor;

- se acopera cu folie alimentara si se da la rece 40-50 minute

- se intnde foaie, se portioneaza, dupa preferinte

- se coc fursecurile la foc mic 15-25minute

- cat sunt fierbinti, se ung cu ciocolata si se decoreaza

TIPS-URI

1

eu nu mai topesc ciocolata, pentru decor, ci ung pur si simplu fursecurile fierbinti, cu bucata de ciocolata; astfel, salvez timp :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de sarbatoare cu gem asortat