Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii

de Tabita _ in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 4311 vizualizari

 

Pot sa va garantez ca e o mancare foarte gustoasa.
"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 300 g fusilli
  • 400 g ciuperci taiate din conserva
  • 400 g mazare congelata
  • 400 g rosii cubulete in sos de rosii din conserva
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • ierburi de provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii:

Mai intai m-am ocupat de legume.
Am curatat, spalat si tocat ceapa.
Intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ciupercile.
Am lasat sa se patrunda putin. Am amestecat din cand in cand ca sa nu se arda.
Am adaugat mazarea si am adaugat apa cat sa o acopere.
Am adaugat condimentele: sare, piper, marar, ierburi de provence.
Am lasat sa fiarba aproximativ 15 minute.
Apoi am adaugat rosiile cu sosul de rosii.
Am mai lasat inca vreo 7 minute si am oprit focul.
Separat am fiert pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am scurs apa, am trecut pastele printr-un jet de apa rece si cu ajutorul unei linguri cu strecuratoare le-am scos pe farfurie si le-am servit alaturi de mancarea de legume.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, mazare si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.03.2019, 20:42

O mancare tare buna, mai ales pentru aceste zile de post!

Tabita _ 1

17.03.2019, 23:55

Asa este Rocsi. Multumesc!

Gabriela_Gh 1

18.03.2019, 10:12

Ce combinatie interesanta! Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, servita cu mamaliga