Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker

de Dedicut in Mancaruri de post, 24 Sep 2014 | 11002 vizualizari

 

Ghiveciul de legume este o mancare de post simpla dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov,
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • o conserva de rosii in bulion
  • 2 cartofi
  • 2 cepe,
  • 150 g de fasole verde,
  • patrunjel si marar verde,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi
  • 1 pahar mic de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker:

Pentru ghiveci  taiati ceapa si ardeii feliute, cartofii cubulete, morcovii jumatati de rondele, rupeti fasolea in bucati  

In cuva Multicooker se pune uleiul impreuna cu ceapa si se selecteaza functia Fry timp de 5 minute. Cand timpul de prajire a trecut se pun in cuva ardeii, morcovul, cartofii si fasolea, sarea si piperul  impreuna cu o cana de apa.

Se selecteaza functia Stew pentru 50 de minute Cu 10 minute inainte de final se pun in cuva usturoiul si rosiile in sos taiate marunt.

La final dupa ce am oprit Multicooker putem sa adaugam marar si patrunjel, in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu legume de toamna in Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

anca_rm 1

25.09.2014, 10:14

antoemma 1

28.09.2014, 12:46

Apetisant!!

babi5 1

06.10.2014, 13:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume