Ghiveci de legume cu carnat afumat

de Catalina L in Mancare copii, 29 Iun 2019 | 4089 vizualizari

 

"meniu copii"
Copiilor (si nu numai lor ..) nu le place ghiveciul de legume ?
Inccercati reteta aceasta, succes garantat.
Am folosit un ghiveci de legume facut si conservat pentru iarna - gasiti reteta aici.
Sezonul legumelor bune si proaspete se apropie, nu ezitati sa faceti provizii.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati afumati
  • 800 g de ghiveci de legume de casa
  • 3 linguri bulion concentrat de rosii
  • 1 catel frumos de usturoi
  • 1 lingurita pudra de chimbir
  • 1 lingura de pudra de tumeric/ curcuma
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu carnat afumat:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Taiati carnatul rondele si rumeniti-l intr-o tigaie cu o lingura de ulei impreuna cu usturoiul, ghimbirul si curcuma.

Scoateti carnatul intr-o farfurie si lasati deoparte.

In aceeasi tigaie varsati ghiveciul de legume, adaugati bulionul de rosii si amestecati.

Lasati sa scada 5 minute, adaugati carnatul si gatiti impreuna inca 5 minute.

Verificati de sare si piper, decorati cu patrunjel tocat.

Serviti cu orez sau cu cartofi prajiti , succes asigurat !

Foarte, foarte bun, incercati!

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ursuleti cu aroma de vanilie