Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 17 Aug 2016 | 10013 vizualizari

 

Usor se gateste la acest slow cooker Crock-Pot 3.5 l. Face treaba singur!

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 vanata mica
  • 200g fasole verde
  • 200g mazare verde
  • 3 cartofi
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata, se spala si se taie bucati potrivite.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul si toate legumele taiate.

Se presara vegeta si piper si se amesteca.

Se pune apa pana la nivelul legumelor.

Se pune capacul si se seteaza la "high" pentru 6 ore.

Dupa 5 ore se pune verdeata tocata, se potriveste de gust si se mai lasa o ora.

Eu dupa cele 6 ore am mai pus vasul in cuptorul preincalzit 35-40 minute sa scada sosul si sa se rumeneasca putin.

Se serveste calda eventual cu castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulii umplute cu orez si soia la slow cooker Crock-Pot