Gnocchi de vizita

de mihaelar63 in Paste, 31 Oct 2017 | 3525 vizualizari

 

  Ce se poate prepara mai rapid si mai usor cand esti in deplasare? Bineinteles ca paste . Totul a pornit de la o bucata de cas cu Wasabi care mi-a incitat papilele gustative. M-am descurcat cu ingredientele si ustensilele ce le-am gasit in apartament.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr gnocchi
  • 400 gr carnati unguresti picanti
  • 300 gr cascaval cu Wasabi
  • 100 gr pesto clasic
  • ketchup
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi de vizita:

  1. Pastele se pun la fiert in apa clocotinda, cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj.
  2. Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi place a la dente. De exemplu in loc de 8 minute, le fierb 6 minute.
  3. Carnatul se taie rondele si se rumeneste usor intr-o tigaie non-aderenta pana elibereaza putina grasime.
  4. Cascavalul cu wasabi se taie bastonase [nu am avut razatoare].
  5. Pastele se pun intr-o tava si se distribuie pe deasupra carnatul si cascavalul.
  6. Din loc in loc, puneti cu ajutorul unei linguri,pesto si Ketchup.
  7. Dati tava la cuptor sa se gratineze usor, pana casul incepe sa se topeasca.
  8.  Serviti pastele calde. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Eu fierb pastele mai putin decat timpul indicat pentru ca-mi plac a la dente.

2

Nu a fost nevoie de ulei, grasimea eliberata de carnat a fost suficienta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de vizita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata