Gogosari albi marinati

de Retete cu Margareta Cismasiu in Muraturi, 27 Oct 2014 | 6642 vizualizari

 

Inca un borcan cu gogosari marinati e binevenit oricnad.De data asta,am lasat gogosarii intregi.Sunt soi mai mic,albi si un pic iuti. Sunt deliciosi alaturi de o friptura,tocanita sau mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1 l otet,
  • 2 l apa,
  • 500 gr zahar,
  • 250 gr sare,
  • piper boabe,
  • mustar boabe
  • foi de dafin,
  • hrean.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari albi marinati:

Se aleg gogosari proaspeti,tari,foarte sanatosi,E absolut necesar ca gogosarii sa nu aiba nici o pata,sa fie tari si frumosi pentru ca se pun intregi.Se spala bine si se taie coditele.

Intr-o oala se pune apa cu otetul si restul ingredientelor la foc.Cand incepe sa clocotesca se iau gogosarii,se inteapa cu o furculita si se pun in oala.Se lasa 1-2 min,apoi se scot cu o strecuratoare.Apa scursa se pune inapoi in oala la fiert.Gogosarii se cladesc in borcane apoi se toarna marinata clocotita peste ei.Se lasa sa tea cateva minute,iar daca apa scade,se mai completeaza.

Se inchid ermetic borcanele si,dupa ce s-au racit,se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari albi marinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu conopida la murat