Gogosari in sos tomat

de Lau in Conserve, 12 Oct 2011 | 5055 vizualizari

 

m-am inspirat de la fete,sunt foarte buni,am ajuns la concluzia lui Ancuta trebuia sa fac mai multe porti

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 borcan de pasta de tomate
  • 500 g otet
  • 500 g ulei
  • 500 g zahar
  • 5 linguri sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos tomat:

Gogosarii se curata de cotor si seminte, se spala si se taie in sferturi

Amestecam ingredientele si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba adaugam gogosarii si lasam sa fiarba 3-5 minute (gogosarii sa fie acoperiti de sos). Ii scoatem cu o paleta si continuam pana terminam.

Asezam gogosarii in borcane spalate si sterilizate, adaugam sosul cald, capsam borcanele si acoperim pana a-2 -zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole uscata