Gulii umplute la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 30 Oct 2019 | 3873 vizualizari

 

Mi-am adus aminte de copilarie. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 3 gulii mari
  • 200 g carne tocata amestec
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 3 rosii
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulii umplute la slow cooker Crock-Pot:

Guliile se curata si se scoate mijlocul care se pastreaza.

Se pun in apa cu sare si se fierb 5 minute sa se inmoaie putin.

Se scot si se pun la scurs si racit.

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei.

Se caleste o ceapa tocata marunt si jumatate de morcov dat pe razatoare pentru 5 minute.

Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.

Se pune carnea si se caleste in continuare pana este patrunsa.

Se adauga si mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.

Cand se raceste se umplu guliile cu amestec de carne.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 3 linguri de ulei, ceapa a doua tocata, morcovul si pastarnacul taiate rondele, ardeiul taiat marunt, miezul de gulie maruntit si rosiile.

Se presara cu vegeta, piper si boia.

Deasupra se toarna pasta de tomate diluata in apa.

Se amesteca si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High si se lasa 1 ora.

Dupa o ora punem in vas si guliile umplute si lasam inca 2 ore.

La sfarsit le-am bagat in cuptor pentru 15 minute sa capete culoare.

Se servesc calde cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulii umplute la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L