Happy-face sandwich

de laylalala in Mancare copii, 18 Iun 2010 | 5935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita praf de boia dulce
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • piper rosu boabe
  • frunze proaspete de busuioc
  • codite subtiri de ceapa verde, tocate marunt
  • 1 lingurita pasta de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Happy-face sandwich:

Se incinge uleiul intr-o tigaie.Se sparge oul in tigaie si se prajeste pana cand albusul s-a coagulat dar galbenusul este moale.Se sareaza putin apoi se ia de pe foc si se pune pe o hartie (pentru a se scurge surplusul de grasime) si se lasa deoaprte.

Felia de paine se unge cu crema de branza apoi se presara cu 1 lingurita praf de boia dulce si putina sare de mare cu ierburi aromate.Se aseaza deasupra oul.

Pentru codite se pun frunze de busuioc, iar pentru breton codite tocate de ceapa verde.Pentru ochi se aseaza boabe de piper rosu, iar pentru gurita 1 lingurita pasta de ardei dulce.Langa se poate face o floricica dintr-o crenguta de busuioc cu frunze mici, pentru tulpina, si boabe de piper rosu pentru petale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Happy-face sandwich" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris