Icre de peste cu macrou afumat

de violeta30 in Peste, 30 Dec 2018 | 3136 vizualizari

 

Imaginile nu sunt spectaculoase, dar gustul e sublim.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de icre
  • 1 lingurita de mustar
  • o bucata pastrama de macrou afumat de la Negro
  • ulei
  • suc de lamaie
  • 2 linguri de gris fiert si racit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de peste cu macrou afumat:

Icrele le amestecam cu mustarul, suc de lamaie - 2 linguri si le frecam cu ulei ca pe maioneza. 

Cand s-au inmultit, adaugam grisul rece (50 ml apa si o lingura de gris se fierb bine) si pastrama de macrou maruntita.

Se serveste sub forma de tartine sau pe felii de castravete.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se mai adauga suc de lamaie daca doriti mai acide

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de peste cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 15:45

Rocsi 1

01.01.2019, 21:52

dantes 1

04.01.2019, 09:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste dorada pane