Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 7012 vizualizari

 

o reteta simpla pentru copii de sarbatoriel pascale.

 

INGREDIENTE

  • foaie de aluat congelat pentru placinta
  • oua fierte
  • ceapa verde
  • patrunjel, morcov,
  • ardei rosu pt.decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat:

Se taie suvite subtiri din aluat, care se impletesc in 3 pentru a forma manerul cosuletului, apoi din cercuri de aluat se formeaza cosuletele care se aseaza inr-o tava cu forme de briose, se coc pana se rumenesc. Dupa ce se racesc, se aseaza cateva firicele de ceapa verde pe post de iarba si apoi se aseaza oul fiert in cosulet, se fac urechile din 2 felii de albus de la ou fiert, ochisori din 2 bucatele de tulpinita de patrunjel si gurita din morcovas sau ardei rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

04.03.2010, 19:02

Multumescfetelor, sunt niste ''retete'' foarte simple, mai mult iti ia sa-ti vina ideea decat sa le faci

mamidesara 1

10.03.2010, 14:54

esti si talentata si frumoasa!!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:55

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu orez si capsuni