Inghetata de capsuni

de Mimi_miss_u in Dulciuri, 8 Oct 2012 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • capsuni congelate - 250 g
  • smantana - 150g (de preferat grasa)
  • iaurt - 300g (de preferat gras)
  • zahar - 50-100g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se pun capsunile, jumatate din iaurt, jumatate din smantana si zaharul in blender si se amesteca pana se face o crema groasa.

Adaugam treptat iaurt si smantana si amestecam din nou.

Repetam pana cand compozitia obtinuta are o textura ca de inghetata.

Daca iese prea tare mai adaugam iaurt, daca iese prea moale mai adaugam fructe congelate.

Ornam si servim.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara