Inghetata de capsuni

de Toamna07 in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 4900 vizualizari

 

Inghetata rapida,cremoasa si parfumata !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 800 g capsuni
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 400 ml frisca lichida
  • 4 galbenusuri
  • 200 ml lapte
  • 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Mixam galbenusurile cu zaharul intr-o craticioara, pana devin crema. Adugam laptele si omogenizam. Punem acest vas pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa.Cand s-a ingrosat o dam deoparte si o lasam sa se raceasca bine.

Capsunile spalate si uscate le pasam pana devin un piure, la robot sau blender. Batem frisca tare si amestecam cu smantana. Peste ele turnam compozitia de ou rece si piureul de capsuni.Amestecam cu o lingura.

Dam la congelator intr-o cutie de plastic cu capac pentru cateva ore si ...gata ! :)


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.06.2015, 19:37

Nu refuz deloc, este prea buna si aromata!

Gicuta 1

03.06.2015, 20:40

Delicioasa!

Toamna07 1

13.06.2015, 11:27

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni