Inghetata de nectarine si piersici

de Sabina in Dulciuri, 18 Iul 2009 | 6530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 nectarine
  • 2 piersici
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri miere
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de nectarine si piersici:

Curatam piersicile si nectarinele de coaja si le taiem bucatele. Amestecam iaurtul cu mierea, zaharul vanilinat, putina sare si fructele. Mixam bine. Dam amestecul optinut la congelator. Este recomandat ca din trei in tre ore sa mixam in inghetata pentru a sparge acele de gheata formate.
Servim cu topping de ciocolata, frisca sau fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de nectarine si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

21.07.2009, 21:14

Este foarte buna , in special pentru copii. O faceam si eu pentru fiul meu.

adry88 1

20.05.2011, 12:03

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina cu rom si gem de caise