Inghetata de pepene galben

de Oana in Dulciuri, 25 Iun 2009 | 8529 vizualizari

 

Este foarte aromata si racoritoare!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pepene galben
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Galbenusurile se bat bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se albesc, apoi se fierb la bain-marie pana devin cremoase. Se racesc si se amesteca cu smantana.

Pepenele se paseaza cu blenderul pana devine o crema. Se amesteca apoi cu crema, se toarna in forme si se baga la congelator.

Ideea era ca dupa o ora sa scot inghetata si s-o bat bine cu mixerul, apoi pusa iar in forma si la congelator...dar am adormit si am sarit etapa asta..a iesit cam cu ace :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu fructe