Lasagna cu piept de pui si ciuperci

de ela in Lasagna, 30 Mai 2010 | 13148 vizualizari

 

pentru NADINA

 

INGREDIENTE

  • 800gr piept de pui dezosat
  • 2lingurite boia
  • 1lingurita cimbru
  • 1ceapa
  • 2conseve ciuperci felii
  • 18foi lasagna
  • 200gr casacaval
  • sare,piper,ulei de masline
  • 200gr smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu piept de pui si ciuperci:

Se spala si se taie pieptul de pui dezosat bucatele mici si se caleste in putin ulei de masline.Cand s-a rumenit putin se pune boia,apoi cimbrul si se adauga apa cat sa acopere tot,se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se lasa la fiert pana se inmoaie carnea.

Intre timp,se spala si se scurg ciupercile,se taie mai marunt daca feliile sunt prea mari.Se curata ceapa si se taie marunt.Ciupercile si ceapa se pun la calit in putin ulei cu sare,piper.Se mai adauga putin cimbru si se adauga smantana,se mai lasa putin pe foc.

Se fierb foile de lasagna in apa cu sare,10minute.

Se incalzeste cuptorul.

Se unge un vas termorezistent cu unt,apoi se pune un rand de foi de lasagna,apoi un strat de carne si se presara cascaval,se pune din nou un strat de foi,unul de ciuperci si se presara cascaval,apoi din nou foi,carne,ciuperci si cascaval,se termina cu un strat de foi de lasagna pe care se presara cascaval ras.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu ciuperci