Legume la cuptor

de Lau in Mancaruri de legume, 31 Mai 2011 | 3111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare
  • 500 g fasole verde
  • 500 g ciuperci
  • 500 g morcovi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceapa
  • sare
  • ulei
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

se spala legumele si se pun in tava

se curata morcovii si se taie,se adauga in tava

se curata ceapa si se taie felii .se adauga in tava

se amesteca rosiile cu sare,ulei,rozmarin si se adauga in tava. Se adauga si o cana de apa

se amesteca dupa care se acopera cu folie alimentara si se da la cuptorul incalzit

inainte cu 5 minute sa scoatem tava se adauga mararul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 21:47

Un deliciu

Lau 1

01.06.2011, 22:11

mihaela11

nina46 1

02.06.2011, 13:03

sa vezi ce bun iese daca pui si cartofi, dovlecel, vanata si doar putina apa, ulei si condimente, se coc si devin rumene, daca dai folia jos la urma, sa prinda crusta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de legume cu spanac