Legume la gratar

de AndreeaMaria in Mancaruri de legume, 27 Iun 2012 | 3327 vizualizari

 

Cum eu sunt la regim si in fiecare zi imi fac cate ceva pe gratar.... :)) astazi am decis sa mananc doar legume :D

 

INGREDIENTE

  • o rosie
  • un ardei kapia
  • 5 ciuperci
  • o felie de sunca de pui Sissi
  • sare,piper
  • unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Speli ciupercile iar coditele le tai marunt. 

Palarioarele le pregatesti asa: Pui un praf de sare si de piper in palarioara,ungi cu putin unt,adaugi codita tocata,si cateva fasii din sunca de pui.

Ardeiul kapia il tai pe jumatate. Rosia o lasi intreaga.

Se pun pe gratar pentru aproximativ 20 de minute, la foc incet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Lau 1

15.10.2012, 08:57

la multi ani

Rocsi 1

15.10.2012, 10:54

La multi ani!

Bunica 1

15.10.2012, 12:33

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou de legume la gratar