Limonada cu visine

de Criss in Bauturi, 29 Iun 2016 | 3214 vizualizari

 

Limonadele sunt ideale pe perioada verii, ne racoresc si ne dau un plus de energie. Mai ales daca le combinam cu fructe de sezon si obligatoriu cu menta.

 

INGREDIENTE

  • 1 bol de visine (cam 300 g)
  • 2 lamai
  • 700 ml apa plata
  • 4-5 frunzulite de menta
  • 3 linguri zahar/miere/indulcitor (dupa preferinta)
  • cuburi de gheata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu visine:

  Visinele se spala, se scot samburii si se fructele se mixeaza cu un blender vertical. Daca va deranjeaza pielitele visinelor, puteti strecura sucul , dar puteti sa-l si lasati ca atare. Sunt sanatoase si contin si fibre care ajuta la digestie. Sucul de visine se amesteca cu zaharul, sucul stors de lamaie si se toarna intr-o carafa de un litru. Se adauga frunzele de menta si se completeaza cu apa plata. Se pune limonada in frigider pentru minim doua ore, pentru ca e mai buna rece, sau se pun cuburi de gheata in pahare cand se serveste limonada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

30.06.2016, 16:54

buna!

miki_a 1

30.06.2016, 17:14

Ce grozav arata!

Criss 1

30.06.2016, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu visine