Macrou cu usturoi si lamaie

de Rahela Velicu in Peste, 6 Ian 2017 | 7713 vizualizari

 

Gustos tare este sosul asta :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/macrou-cu-usturoi-si-lamaie/

 

INGREDIENTE

  • 3 buc. macrou
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri paste de tomate de casa
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • delikat Maggi Secretul gustului
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu usturoi si lamaie:

Mai intai, punem uleiul la incins intr-o tigaie. Punem rondelele de peste la calit, impreuna cu usturoiul si lasam 7-8 minute.  Eu nu am folosit cozile si nici capatanile de la macrou. Adaugam ardeiul boia, sare si piper, apoi transferam totul intr-o cratita.

Adaugam bulionul si 1 cana de apa, adaugam si delikat si lamaie taiata rondele si dam la cuptorul preincalzit pentru max. 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Orice tip de peste veti folosi, va iesi la fel de gustos :)

2

putina verdeata deasupra ar mai fi mers :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de fitofag cu sos Beurre Blanc