Macrou la cuptor cu mamaliguta si mujdei

de violeta30 in Peste, 15 Ian 2017 | 5243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. macrou
  • sare
  • felii de lamaie
  • mamaliga
  • mujdei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor cu mamaliguta si mujdei:

Se spala pestele, se curata si se taie capetele. Se lasa cateva minute in apa rece, apoi se zvanta cu prosoape de hartie. Saram pestele atat in interior, cat si in exterior. 
Se pregateste un gratar pentru cuptor, unde vom aseza pestele (eu l-am folosit pe cel de la cuptorul cu microunde), iar apoi vom pune felii de lamaie peste pestisori.
Introducem pestele in cuptorul preincalzit, iar sub peste vom pune o tava unde se va scurge grasimea din peste.
In functie de cuptor, vom lasa pestele pana se rumeneste.
Se serveste alaturi de mamaliguta si usturoi insotit de un pahar de bere sau un vin alb.|
S-avem pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor cu mamaliguta si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii