Macrou la gratar

de housy in Peste, 10 Sep 2011 | 20468 vizualizari

 

facut impreuna cu tati si Florinu

 

INGREDIENTE

  • 5 buc de macrou curatat
  • sare
  • piper
  • gratar
  • ulei pt uns gratarul
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar:

 - macroul se curata de oase, se taie capul, se desface ca in poza, se spala bine, se sterge prin tamponare cu un prosop de hartie si se pune pe gratarul stropit cu ulei in prealabil

 - se intoarce pe o parte si pe alta pana se rumeneste

 - se serveste cu mujdei de usturoi proaspat 

 

                                                                  Super bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

housy 1

23.11.2012, 18:18

cu o foaaaaaaaaaaarte mare intarziere ! va multumesc pt urarile de la multi ani din martie

Bunica 1

28.03.2013, 13:05

La multi ani!

marianascarlat 1

28.03.2013, 20:37

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu legume, la cuptor