Macrou prajit

de Lau in Peste, 30 Apr 2020 | 2704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • 300 g faina de malai
  • sare
  • 50 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit:

Pestele il spalam bine, il stergem cu un prosop (eu am preferat sa il fac felii)

Intr-un bol amestecam laptele cu condimente dupa gust, adaugam pestele, acoperim si dam la rece minim 30 min.

Intr-o farfurie mai mare adaugam faina de malai, cascavalul dat prin razatoarea mica, sare.

Trecem feliile de peste prin amestecul de malai si il prajim in ulei incins pana ce se rumeneste frumos, il scoatem pe un servetel absorbant.

Noi am servit cu garnitura de cartofi, altii doar cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi