Maioneza cu lapte

de Angelina_Elena in Sosuri, 4 Aug 2013 | 4005 vizualizari

 

Reteta am gasit-o in urma cu un an pe site-ul e-retete.ro si de atunci o folosesc la diferite salate (de vinete, ciuperci, conopida, fasole verde) la sandvisuri, hamburger, uneori si la pizza. Rapida si mult mai buna ca ce-a din comert!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita boia dulce
  • 1 varf lingurita sare
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1 praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza cu lapte:

In afara de ingrediente mai avem nevoie de un blender.

Curatam cateii de usturoi, ii pisam si ii punem in vasul de la blender.

Adaugam boiaua, patrunjelul, sarea, piperul si amestecam putin.

Adaugam laptele si mixam pana face spuma, apoi turnam incet, in fir subtire uleiul si mixam de jos in sus aproximativ 1 minut, NU mai mult!

O punem intr-un borcanel si o dam la rece minim o ora.

TIPS-URI

1

Pentru masurat am folosit o cana de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa bulgareasca "Tarator"