Maioneza din pufuleti

de Bucataras Diana in Sosuri, 9 Apr 2017 | 6582 vizualizari

 

Retete economice de post

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga mare de pufuleti
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura mustar
  • 150 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din pufuleti:

Punem pufuletii intr-o sita mare si ii trecem sub jet de apa rece, astfel incat sa fie toti bine inmuiati. II lasam la scurs cateva minute si apoi ii punem intr-un vas, adaugam o lingura de mustar si blenduim. Adaugam uleiul treptat, si blenduim pana capata consistenta maionezei.

Spre final, adaugam putina zeama de lamaie, daca dorim sa fie mai acrisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din pufuleti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

10.04.2017, 21:01

Am auzit de ea, dar nu am facut niciodata!

anca_rm 1

11.04.2017, 10:41

am un coleg care face maioneza din asta , si e buna

Bucataras Diana 1

11.04.2017, 16:27

Am facut-o acum prima data si sunt foarte multumita de ce a iesit.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
''Sos'' de maioneza la minut