Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor

de babi5 in Reteta de vedeta, 1 Oct 2014 | 5871 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

01.10.2014, 12:33

Adele 1

01.10.2014, 12:35

diaconta 1

01.10.2014, 12:36

Buna mancare ai facut Mala

babi5 1

01.10.2014, 12:40

MotanLaOale,Adele,diaconta multimesc Dia asa este a iesitvo delicatese

simona72 1

01.10.2014, 12:43

O bunatate!

Gherca Daniela 1

01.10.2014, 12:46

ce buna treb sa fie

Irina 1

01.10.2014, 13:02

mmm, ce bunatate! mi-ai facut o pofta, Babi...

anca_rm 1

01.10.2014, 13:21

chiar nu am facut de mult mamaliga , buna idee

Bunica 1

01.10.2014, 13:45

Ce bine ca ai facut!Tot aveam pofta,asa ca iau de la tine o portie

mihaelar63 1

01.10.2014, 13:46

Bun mai este !!!

deyutzky 1

01.10.2014, 13:54

imi place

kukibella 1

01.10.2014, 14:23

cristeena20 1

01.10.2014, 14:52

mmm..ce bunatate!!mi-e dor de o mamaliga !!

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 15:03

buna rauuuuuuuuuu

- Andreea - 1

01.10.2014, 15:04

Super

babi5 1

01.10.2014, 17:37

Cristeena20 ,reisnapr_2006,_andreea_ multumesc

babi5 1

01.10.2014, 17:43

Simona72 ,Gherga Daniela,Irina, anca_rm,Mihaela63,
Bunica, deyutzky,kukibella multumesc

Rocsi 1

01.10.2014, 20:52

Super, super!

babi5 1

07.10.2014, 06:50

Rocsi multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:28

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie