Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens

de Retete_gustoase in Dulciuri, 16 Mai 2024 | 2230 vizualizari

 

Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens, perfect pentru cei care iubesc deserturile cu cafea.
Aceasta varianta la pahar este mai rapida si este ideala pentru cand vrei sa servesti musafirii.
Pentru acest Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens ai nevoie de cateva ingrediente: piscoturi, cafea, zahar, mascarpone, smantana, lichior amaretto si cacao.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:
  • 100 gr piscoturi
  • 300 gr smantana pentru frisca
  • 150 gr mascarpone
  • 200 ml cafea indulcita
  • 80 gr zahar pudra
  • 30 ml amaretto
  • cacao pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:

Cum se prepara Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens:

Prepara cafeaua si lasa la racit.

Pregateste formele pentru desert.

Mixeaza spuma smantana pana se face frisca, apoi adauga branza mascarpone si zaharul pudra. Omogenizeaza si la final adauga lichiorul. Amesteca bine.

In fiecare pahar, pune 2 linguri de crema, apoi asaza cate 1-2 piscoturi, insiropeaza cu cafea, pune alte 2 linguri de crema si pudreaza cu cacao.

Pastreaza desertul la rece pana in momentul servirii.

Acest Tiramisu la pahar este un desert care se face foarte usor, fara coacere si extrem de gustos si aromat.

Incearca si reteta de Tiramisu sau varianta de Tiramisu cu fistic, un desert excelent de gustos.

Iti recomandam si reteta de Tiramisu cu capsuni, un desert gustos si racoritor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort tiramisu reteta nr. 300