Mamaliga pane cu varza de Bruxelles glazurata cu otet balsamic si seminte de rodie

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 28 Noi 2016 | 3822 vizualizari

COMENTARII (12)

portiadelumina 1

28.11.2016, 15:42

Îţi vine să crezi că am salivat la mămăliga aia? Şi apoi, dacă ar fi să fac eu aşa ceva, recunosc, aş prăji/sota varza aia în untură, să-i dau un sens mai românesc. Iar am înghiţit în sec.
Faină treabă!

CameliaR 1

28.11.2016, 15:45

Cred ca este tare gustos preparatul tau!

Satisfyyourcravings 1

28.11.2016, 15:45

Multumesc, Padre! Ce-i drept, e un preparat foarte gustos.

laura_n 1

28.11.2016, 15:46

pfffff.... mi-a lua-o Padre inainte ))

Bunica 1

28.11.2016, 16:00

Pentru mine e suficientă mămăliga,nu de alta,dar varza de Bruxelles îmi face rău .

Constelatialeu 1

28.11.2016, 16:23

Mamaliga da..varza de-a noastra....

MotanLaOale 1

28.11.2016, 17:08

mirela0911 1

28.11.2016, 19:49

Ce combinatie interesanta!

Bya Ralu 1

28.11.2016, 20:05

delicios

deyutzky 1

28.11.2016, 20:10

interesanta reteta!

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:38

diaconta 1

30.11.2016, 13:42

mamaliga pane nu am mancat,varza de bruxelles imi place asa ca as gusta de la tine putin

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti