Mancare de ardei copt cu aripioare

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2011 | 9279 vizualizari

 

Venea recolta urmatoare si nu terminam ardeiul din congelator :))

 

INGREDIENTE

  • 600 g ardei capia, copt
  • aripi de pui
  • 2 cepe 
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 3-4 catei de usturoi, mari
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 frunze de dafin
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei copt cu aripioare:

Aripile de pui se oparesc in apa clocotita, apoi se pun la calit in putin ulei cu apa. Se adauga ceapa si morcovul taiate rondele fine, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba. Adaugam  foile de dafin, sare si piper. Rosiile in bulion se toaca marunt si se pun in mancarica, lasand sa mai fiarba la foc mic cca. 10 minute.

Ardeiul copt curatat de coaja , se taie in fasii , apoi se adauga in mancarica, impreuna cu usturoiul taiat rondele. Lasam sa mai dea 3-4 clocote, apoi oprim focul si adaugam verdeata tocata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu e nevoie de tipsuti, mancare e delicioasa oricum ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copt cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc