Mancare de legume la tigaie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 4 Oct 2017 | 3752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1/4 varza alba
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 paksoi (varza chinezeasca; poate fi inlocuit cu spanac)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume la tigaie:

Se spala cartofii foarte bine si nu se curata de coaja. Se taie longitudinal in sferturi, apoi in felii. 

Se taie varza julienne. Se curata ceapa si morcovii de coaja. Ceapa se taie julienne, iar morcovii rondele. Paksoi se toaca marunt. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Se adauga cartofii, se lasa 3-4 minute pana se rumenesc usor, se intorc, se adauga sare si piper si se mai lasa putin. Se gatesc 8-10 minute, pana sunt aproape gatiti complet. 

Se adauga restul legumelor, sare si piper si se acopera cu un capac. Se lasa 5-7 minute la foc mic. 

Se consuma imediat.

TIPS-URI

1

Delicios cu salata de varza sau avocado

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume