Mancare de pastai cu cartofi

de madalinanicoleta in Mancaruri de legume, 15 Dec 2013 | 14147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • o mana de pastai(de la congelator am avut eu)
  • o lingura bulion
  • 4 cartofi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu cartofi:

Ceapa si morcovii se curata,se spala, se toaca cubulete si se pun intr-o cratita incinsa cu putin ulei. Pastailor li se indeparteaza capetele, se spala si se toaca si se calesc impreuna cu ceapa si morcovul. Cand legumele s-au calit se adauga o lingura de bulion, se calesc impreuna dupa care adaugam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba 20 minute.

Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi si se adauga in cratita, mai punem apa cat sa fie de circa doua degete peste legume si lasam sa fiarba pana se face cartoful praf. Cand se intampla asta adaugam sarea si patrunjelul verde tocat marunt si mai lasam sa fiarba 10 minue. Se serveste cu muraturele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi