Mancare rece de gasca

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2011 | 19615 vizualizari

 

E o mancare excelenta...

 

INGREDIENTE

  • pulpele si pieptul de la o gasca
  • 1 Kg ceapa
  • 1 morcov
  • frunze dafin
  • 100 g masline
  • sare, piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • un pahar de vin rosu, un pahar apa
  • 200 g pasta tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare rece de gasca:

Am tras in ulei carnea pret de cateva minute, iar intr-o alta tigaie am untit ceapa taiata pestisori si morcovul taiat rondele. Am rasturnat apoi intr-o tava ceapa si carnea, am adaugat apa , vinul, si am tras o folie de aluminiu deasupra dupa care le-am dat la cuptor cca 1 h . Am incercat apoi carnea si fiindca nu era suficient de patrunsa am intors bucatile de carne si le-am mai lasat 1/2 h. Am scos apoi tava, am pus maslinele, lamaia taiata felii , sarea, piperul, dafinul si in final pasta de tomate desfacuta in putina apa. Am acoperit tava din nou si dupa 1/2 h am oprit focul. Am lasat-o sa se racoreasca si apoi am aranjat-o in vasul yena. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare rece de gasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adriana_bobu 1

30.01.2011, 21:04

mitinita, mirela

DIANA B 1

01.02.2011, 10:30

Voi face si eu asa ceva , dar cu alta pasarica , ca rata , n-am .... sau poate chiar cu limba

adriana_bobu 1

01.02.2011, 19:07

onesta...iese foarte buna si cu limba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute