Mancarica de fasole verde

de nico_nico in Mancaruri de post, 17 Mar 2019 | 1607 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 lingura pasta de ardei (facuta in casa)
  • 2 rosii (fara coaja)
  • 1 ardel galben
  • 3 linguri ulei
  • frunze patrunjel
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole verde:

    Fasolea se curata de codite si se spala.
   Intr-o craticioara mai mare punem uleiul apoi ceapa, morcovul, patrunjelul, ardelul si telina taiate marunt si se lasa la calit putin apoi adaugam fasolea lasam cam 5 minute pe foc asa apoi adaugam apa.Lasam sa fiarba cam 25-30 minute pe foc iar spre final adaugam pasta de ardei din borcan si cele doua rosii fara coaja si taiate marunt.La final punem sarea si piperul si frunzele de patrujel tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de post din dovlecei