Merluciu la cuptor cu lamaie

de camelia75 in Peste, 2 Iul 2011 | 23210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 trunchiuri mari de merluciu
  • 2 lamai
  • 1/2 de ardei gras galben
  • 1-2 rosii
  • Condimente pentru peste(eu am folosit Kotanyi)
  • sare
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 ardei iute verde
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu la cuptor cu lamaie:

Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori.
Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el asezam rondele de rosii si ardei gras galben taiat subtire.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 45 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu la cuptor cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare