Mic dejun cald

de Dya Daniela Andrei in Sandvisuri, 1 Mar 2015 | 10754 vizualizari

 

Rezultaul unei paini feliate, ce in mod normal nu o consum (niciodata nu optez pentru paine feliata, daca depinde de mine desigur!)

 

INGREDIENTE

  • Paine feliata
  • un ardei gras rosu
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de sunca/kaizer
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cateva cuburi de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun cald:

Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.

Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foia de copt parte peste parte.

Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.

Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.

Se serveste cald. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile si ingredientele folosite variaza in functie de gusturi.

2

Ar fi fost tare faine si cateva felii de ciupercute fripte pe tava!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Franzelă umplută