Mic dejun la canita

de Patty in Mancare copii, 12 Mai 2016 | 2481 vizualizari

 

Un chec la cana alaturi de laptic dimineata este minunat!

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri rase de faina
  • 4 linguri rase de zahar
  • 1 linguri de cacao
  • 1/2 lingurita de praf de copt;
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • 3 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun la canita:

 Intr-o cana se pun 4 linguri de faina, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar si 1/2 lingurita de praf de copt. Se amesteca foarte bine ingredientele uscate, dupa care se adauga oul. Se amesteca din nou, pana cand intreaga compozitie s-a omogenizat; se adauga,apoi 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte. Se amesteca usor si se toarna in cana compozitia rezultata.

Se pune cana in cuptorul cu microunde pentru cca. 3-4 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun la canita" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

dantes 1

13.05.2016, 11:13

interesant!

anca_rm 1

13.05.2016, 12:13

marcela1979 1

13.05.2016, 16:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de casa