Miel cu naut in sos de rosii

de katty in Oaie, 18 Iun 2015 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de rosii
  • 1 conserva de naut
  • sare
  • piper macinat
  • boia iute
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu naut in sos de rosii:

Pregatim carnea de miel cu 1-2 ore inainte. O spalam bine, o scurgem si o  masam bine cu un amestec de piper, boia si cimbru . Lasam carnea la rece, insa o scoatem cu jumatate de ora inainte de a gati. In uleiul incins punem la prajit bucatile de miel, iar dupa ce s-au albit bine pe toate partile punem ceapa tocata fin.Cand carnea s-a rumenit, iar ceapa s-a inmuiat adaugam vinul caldut. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.Cand vinul a-a evaporat adaugam conserva de rosii mixata, conserva de naut scursa , sare dupa gust, boia.(Daca mielul nu este suficient de fraged adaugam putina apa calduta si fierbem pana carnea se inmoaie bine)Putem firbe in continuare la foc mic cu vasul acoperit sau putem da vasul la cuptor pana sosul se leaga bine. Servim cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu naut in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor (reteta video)