Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

de delia64 in Oaie, 28 Apr 2014 | 3690 vizualizari

 

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu verdeturi si spanac:

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .

Spalam verdeturile si  taiem ceapa si usturoiul verde fasii .

Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .

Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata  , si acoperim carnea cu restul de verdeata .

Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .

Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .

Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .

Este o mancare delicioasa . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Verdeata coapta la cuptor are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Berbecut la vas roman