Mousse de iaurt cu capsune

de micki in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 5699 vizualizari

 

Un desert racoritor,sanatos si fff usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr capsune
  • 250 gr smantana lichida
  • 125 gr iaurt natural(un borcanel)
  • 50 gr de zahar pudra
  • 2 linguri de zahat tos
  • 4 biscuiti tip savoiardi(piscoturi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de iaurt cu capsune:

Se spala bine capsunele apoi se taie cubulete,se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si se lasa in frigider cat se topeste zaharul.

Se bate smantana(cu mixerul)cu zaharul pudra,apoi cu telul se incorporeaza si iaurtul.Se rup bucatele biscuitii .

Se pune un strat de biscuiti pe fundul unei cupe (sau a unui pahar transparent in cazul meu),apoi un strat de capsune si unul de crema .Se face asa pana se ajunge in marginea paharului.

Se decoreaza cu capsune si putina frisca si se da la frigider pana la servire.

TIPS-URI

1

Se poate pregati si cu iaurt de fructe daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de iaurt cu capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine