Muraturi asortate

de -Licurici- in Muraturi, 19 Oct 2015 | 6166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g conopida
  • 400 g castraveti
  • o radacina de hrean
  • 150 g radacina de telina
  • 2 morcovi
  • 6 ardei bulgaresti
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 1 pikant fix dulce-acrisor
  • un pahar zahar
  • 300 ml otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Am spalat toate legumele.

Morcovii, radacinile de telina si de hrean le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat pe jumatate.

Am asezat legumele in doua borcane mari, am pus foi de dafin, boabe de piper si mustar.

Am amestecat continutul plicului de pikant fix cu apa (am umplut fiecare borcan 3/4 cu apa, pana sa asez legumele, apoi am varsat apa intr-o cratita), otet si zahar. Am fiert compozitia 5 min, amestecand continuu.

Am turnat compozitia fierbinte peste legume, apoi am strans bine capacele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura (reteta Motan)