Muschiulet de porc cu carnati la cuptor

de marcela1979 in Porc, 14 Apr 2011 | 6960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 4 fire de carnati semiafumati
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • condimente pentru porc
  • cimbru
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu carnati la cuptor:

Muschiuletul se impaneaza cu usturoi.Intr-o tava rezistenta la caldura se pune ulei,se pune muschiuletul se condimenteaza cu condimente de porc si cimbru ,se pun carnatii,morcovul taiat bucati,ceapa taiata bucati si ardeiul kapia taiat bucati se pune apa pana la jumatate ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor circa 20 de minute.Dupa 20 de minute se scoate tava ,se ia folia jos se iau legumele si cu o parte din sosul din tava si se pasireaza,iar tava cu muschiuletul se mai da la cuptor inca 15 minute sa se rumeneasca .Cand e gata se serveste cu cartofi piureu,cu sosul de legume si cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne, coaste si carnati la garnita