Muschiulet de porc impletit

de silvi0ara in Porc, 17 Mai 2010 | 5465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc  
  • 1 carnacior afumat de vita  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2-4 bastonase cascaval afumat  
  • 3-4 catei de usturoi sau un fir de usturoi verde  
  • sare si piper dupa gust  
  • putin cimbru  
  • 2-3 frunze de salvie proaspete  
  • 2-3 ace de rozmarin proaspat  
  • 1 lingura ulei de masline

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit:

 Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.

Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar prin lateral se adauga bastonasele de cascaval.La varf se prinde cu o scobitoare sa nu se desfaca la fript. Se condimenteaza cu amestecul pregatit anterior si se frige pe gratarul incins,pana este rumenit si patruns bine.Sau cine prefera il poate baga la cuptor.Se serveste alaturi de o garniture de cartofi si salata ,sau dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lia maria 1

18.05.2010, 10:26

ce bine arata 5 furculite si eu fur patentul

Rocsi 1

18.05.2010, 10:45

super super

silvi0ara 1

18.05.2010, 21:04

Va multumesc,va astept pe toate cu drag.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca