Nectar de fructe

de artyandra in Bauturi, 13 Sep 2014 | 3422 vizualizari

 

Acest nectar este foarte delicios si sanatos, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Il recomand cu incredere si cu mare drag.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere rosii
  • 1 kg pere coapte
  • 1 kg piersici
  • 1 kg struguri albi
  • 1 kg prune
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nectar de fructe:

Se spala fructele, apoi se curata de coaja.

Se taie bucati, apoi se pun amestecate in Delimano Chopper (aparat de maruntit). Se conecteaza aparatul la priza, apoi se foloseste conform instructiunilor. Dupa ce s-a terminat de facut o portie, se toarna in pahar, apoi se continua pana se termina portiile. Se orneaza dupa preferinta.

 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am optat pentru trei ciorchine de struguri si o frunzulita de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nectar de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

13.09.2014, 18:42

MOKUSKA 1

13.09.2014, 19:11

Foarte bun

- Andreea - 1

13.09.2014, 21:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de capsuni