Omleta cu mazare

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 5673 vizualizari

 

De mult vreau sa o fac si azi dimineata s-a rezolvat! :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g mazare
  • 200g carnati de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare:

Mazarea se fierbe in apa, se scurge si se pune deoparte.

Intr-o tigaie se pune uleiul si carnatii taiati felii si se calesc putin.

Se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt.

Se adauga si mazarea fiarta si se caleste totul 5 minute.

Ouale se bat cu 3 linguri de lapte,sare si piper.

Se toarna ouale in tigaie si se amesteca.

Cand este usor rumenita este gata.

Se consuma calda cu ceapa, usturoi si rosii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval dar atunci se atenueaza gustul mazarei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rondele de ceapa pane