Omleta cu pastai verzi

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 100 g pastai
  • 1ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu pastai verzi:

Curatam ceapa si o punem in tigaia incinsa. Pastaile fierte le taiem ,apoi le punem peste ceapa in tigaie,mestecam din cand in cand pana se rumenesc.

Batem ouale cu sarea si piperul iar dupa ce sau rumenit pastaile si ceapa punem ouale.Intoarcem pe partea cealalata,(cu grija ca eu le-am rupt)iar dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelaM 1

16.07.2011, 18:34

Da Onesta am facut intr-o zi pastai fierte sa le papam cu usturoi si nu le-am papat pe toate asa ca m-am gandit sa fac o omleta din pastaile ramase....sunt foarte bune,incearca si ai sa vezi

Lau 1

17.07.2011, 21:23

interesant

mihaelaM 1

17.07.2011, 22:25

Da Lau iteresant si foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite