Omleta cu somon la cuptor

de cristina1985 in Somon, 14 Iul 2018 | 4869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 300 g file de somon
  • 250 g mozzarella
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • 20 g unt (82% grasime)
  • ulei (pentru somon)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu somon la cuptor:

Se pregateste somonul. Va recomand sa-l gatiti cat mai dietetic, pentru ca omleta este destul de grasa. Eu l-am fiert in putina apa si am mai adaugat pe parcurs, la nevoie. La sfarsit l-am prajit in 2 lingurite ulei de cocos (sau de floarea soarelui) 2-3 minute. 

Mozzarella se taie felii, la fel si cozile de ceapa verde (ceapa nu am pus-o).

Se topeste untul si se toarna intr-o tava de cuptor, cu diametru de 28 cm, apoi se varsa cele 9 oua batute separat, cu sare. Peste, se asaza usor bucatile de somon, cozile de ceapa si mozzarella.

Se introduce in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor pe pat de legume